Bij PROGENTIS Family Office
krijgt uw vermogen een thuis.

PROGENTIS gaat als volwaardige financiële vertrouwenspersoon ondernemers (met focus op KMO'ers) en particulieren met raad en daad bijstaan bij het beheer van hun globaal vermogen. Als one-stop provider gaan wij niet alleen op zoek naar de vermogensoplossingen die het best bij u passen, maar helpen wij u evenzeer bij de concrete uitwerking ervan. Wij garanderen een persoonlijke aanpak en kwalitatief maatwerk.

PROGENTIS is  de unieke partner voor éénieder die vermogenscreatie  en vermogensbescherming belangrijk vindt.

 • Beleggingsadvies

  PROGENTIS begeleidt u van A tot Z bij de opbouw en opvolging van een consistente en hoogkwalitatieve beleggingsportefeuille.

  Successieplanning

  PROGENTIS geeft u duidelijke antwoorden over welke stappen u best dient te ondernemen zodat u beschermd bent tegen de nefaste gevolgen van een overlijden, zowel civiel als fiscaal.

  Fiscale Optimalisatie

  PROGENTIS zal u met raad en daad bijstaan om binnen de mogelijkheden die de wet toelaat de fiscale druk op uw verschillende vermogenscomponenten en inkomstenstromen zo laag mogelijk te houden.

 • Financiële planning

  PROGENTIS maakt voor u een analyse over de totaliteit van uw vermogen en bezorgt u een duidelijk actieplan met hoe uw vermogensdoelstellingen het best kunnen bereikt worden.

  Vastgoedplanning

  PROGENTIS begeleidt u bij de juiste selectie en structurering van investeringsvastgoed, en bij het herorganiseren van uw bestaand vastgoedpatrimonium.

  Pensioenplanning

  PROGENTIS zal u wegwijs maken in  hoe u tijdens uw actieve periode op de meest efficiënte manier privé vermogen kunt opbouwen. 

 • Kredietbemiddeling

  PROGENTIS staat u  met raad en daad bij zodat u de passende vastgoedfinanciering kan onderschrijven.

  Overnameplanning en –bemiddeling

  PROGENTIS stelt alles in het werk om te komen tot een succesvolle overdracht van uw onderneming, en dit zowel bij overdracht naar derden als interfamiliaal.

  Internationale planning

  PROGENTIS adviseert u aangaande internationale transacties die een belangrijke impact kunnen hebben op uw vermogen.

Onze waarden

PROGENTIS stelt alles in het werk om uw vertrouwen te verdienen. Met passie en gedrevenheid zetten wij ons voor u in. Wij zoeken naar de oplossingen die het best bij u passen en stellen alles in het werk om u een performante en persoonlijke dienstverlening te bieden. Onze reputatie is ons meest kostbaarste bezit. Wij garanderen absolute discretie en een absolute integriteit. Onze bedrijfscultuur bestaat uit een eerlijke en transparante communicatie enerzijds, en kennis en expertise anderzijds.