Stuur een bericht

of neem telefonisch contact op via 02/643.43.43

Bruno Belchior*

Opleiding

Bruno Belchior is handelsingenieur van de Solvay Business School (ULB).  In de loop van zijn carrière heeft hij een opleiding tot Private Banker gevolgd.

Professioneel leven

Nadat hij als hoofdaccountant in de voedingsindustrie was begonnen, is Bruno als segment manager bij Crédit Communal in dienst getreden, onder andere als verantwoordelijke voor de investeerders.  Zijn loopbaan binnen de bank was gericht op het commercieel beheer van het Belfius-netwerk van onafhankelijke investeerders voor de ontwikkeling van de investeringsactiviteit.  Van daaruit nam hij al snel de stap om toe te treden tot een Belfius CVBA-structuur als partner, verantwoordelijk voor de investeringsactiviteiten en het beheer van 5 filialen. 

Na 20 jaar in de bank, om meer antwoord te geven op de patrimoniale vragen van de klanten, kwam Bruno in november 2019 bij Progentis, enthousiast  over de aanpak en de menselijke kant van dit meergezinskantoor.

Privéleven

Geboren in 1968 in Marseille, Bruno leeft als koppel en heeft 3 kinderen van 13 tot 18 jaar oud.  Bruno, die al meer dan 20 jaar in België woont, is betrokken bij vele activiteiten, waaronder duiken, waarvoor hij instructeur is, en hij speelt gitaar in een band.

 

 * Acting for BBPat SRL - Consultant of PROGENTIS NV

Terugkeren naar overzicht

Afspraak maken