Stuur een bericht

of neem telefonisch contact op via 02/643.43.43

PROGENTIS Family Office
de huwelijkspartner van uw vermogen.

PROGENTIS Family Office adviseert en begeleidt haar cliënten bij het patrimoniaal beheer van hun vermogen. De integriteit en de passie waarmee wij dit doen, leidt niet alleen tot een efficiënter maar tevens tot een zorgeloos beheer van uw vermogen. PROGENTIS maakt dit dag na dag waar dankzij haar know-how, haar jarenlange ervaring en haar multidisciplinaire aanpak. Het is net door de bundeling van al deze expertises onder één dak dat PROGENTIS topkwaliteit en continuïteit kan bieden in het globaal beheer van uw familiaal vermogen.

Het Progentis Family Office aanbod bestaat uit: 

Onze werkwijze

PROGENTIS heeft zich over de jaren heen niet alleen gefocust op het leveren van kwaliteitsvolle adviezen en oplossingen, maar ook op een verregaande professionalisering van haar interne organisatie. Daardoor kunnen wij op een heel flexibele  manier opereren, toch het nodige maatwerk leveren, en tegelijkertijd efficiënt onze cliënten voor de lange termijn opvolgen.

Ongeacht de problematiek waarmee wij geconfronteerd worden, gaat PROGENTIS elke situatie op dezelfde gestructureerde en empirische manier aanpakken:

Meer weten over PROGENTIS
1
Doelstelling
2
Oplossing
3
Uitwerking
4
Opvolging

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van mogelijke evoluties die een impact kunnen hebben op uw vermogen.