Stuur een bericht

of neem telefonisch contact op via 02/643.43.43

Het algemeen beheer
van uw vermogen

De Multi-Family Office PROGENTIS is de referentie op de Belgische markt. Al meer dan 10 jaar adviseren we familiebedrijven, leidinggevenden en particulieren bij het algemeen beheer van hun vermogen.

Wij zijn graag uw vertrouwenspartner, we zetten sterk in op de bescherming van uw vermogen en bewaken tegelijkertijd de groei van uw activa. Onze Family Office biedt u gepersonaliseerde begeleiding en individuele oplossingen aan. Bij PROGENTIS staat u centraal !

U kan vertrouwen op onze financiële analisten en onze experts. We zijn erkend als bemiddelaar voor alle belangrijkste aspecten van het beheer van uw vermogen. We zoeken steeds naar de perfecte harmonie voor uw financiële symfonie.

Vertrouwen moet je verdienen.

Vertel ons hoe we ook uw vertrouwen kunnen winnen !

Bekijk onze referenties

Onze waarden

PROGENTIS stelt alles in het werk om uw vertrouwen te verdienen. Met passie en gedrevenheid zetten wij ons voor u in. Wij zoeken naar de oplossingen die het best bij u passen en stellen alles in het werk om u een performante en persoonlijke dienstverlening te bieden. Onze reputatie is ons meest kostbaarste bezit. Wij garanderen absolute discretie en een absolute integriteit. Onze bedrijfscultuur bestaat uit een eerlijke en transparante communicatie enerzijds, en kennis en expertise anderzijds.

Meer over onsOntdek onze diensten