Stuur een bericht

of neem telefonisch contact op via 02/643.43.43

Het algemeen beheer
van uw vermogen

De Multi-Family Office PROGENTIS is de referentie op de Belgische markt. Al meer dan 10 jaar adviseren we familiebedrijven, leidinggevenden en particulieren bij het algemeen beheer van hun vermogen.

Wij zijn graag uw vertrouwenspartner, we zetten sterk in op de bescherming van uw vermogen en bewaken tegelijkertijd de groei van uw activa. Onze Family Office biedt u gepersonaliseerde begeleiding en individuele oplossingen aan. Bij PROGENTIS staat u centraal !

U kan vertrouwen op onze financiële analisten en onze experts. We zijn erkend als bemiddelaar voor alle belangrijkste aspecten van het beheer van uw vermogen. We zoeken steeds naar de perfecte harmonie voor uw financiële symfonie.

Vertrouwen moet je verdienen.

Vertel ons hoe we ook uw vertrouwen kunnen winnen !

CEO Geoffroy Steyt aan het woord

PROGENTIS stelt alles in het werk om uw vertrouwen te verdienen. Met passie en gedrevenheid zetten wij ons voor u in. Wij zoeken naar de oplossingen die het best bij u passen en stellen alles in het werk om u een performante en persoonlijke dienstverlening te bieden. Onze reputatie is ons meest kostbaarste bezit. Wij garanderen absolute discretie en een absolute integriteit. Onze bedrijfscultuur bestaat uit een eerlijke en transparante communicatie enerzijds, en kennis en expertise anderzijds.

Meer over onsOntdek onze diensten

Progentis  Family Office focust zicht op het geven van gepersonaliseerd vermogensadvies via een pakket van "Family Services". Onze uitgebreide expertise is gericht op personen en families die wensen geld investeren, en eveneens behoefte hebben aan financiële en fiscale optimalisatie. Vertrekkend vanuit een vermogensanalyse worden de verschillende vermogenscomponenten bestudeerd en afgetoetst aan de doelstellingen. Bijzondere aandacht gaat naar successie, waarbij de minimalisatie van de erfbelasting en het bereiken van de civiele doelstellingen centraal staat. Uit ervaring leren wij dat deze reflectie eveneens zinvol is voor zelfstandige bedrijfsleiders die zeer geïnteresseerd zijn op welke manier er best vermogen uit hun vennootschap wordt gehaald aan een zo laag mogelijke taxatie. Zo wordt onder meer de techniek van de liquidatiereserve afgezet tegen de voor- en nadelen van de IPT.

Voor Progentis bestaat er geen standaardoplossing, elke cliënt geniet van een gepersonaliseerde aanpak in overeenstemming de vraagstellingen en verwachtingen. Onze aanbevelingen leiden tot de uitwerking van een concreet actieplan, waarbij zowel de notaris als de accountant betrokken kan worden. Aangaande successieplanning wordt eveneens stilgestaan bij het gebruik van de levensverzekering en/of de overlijdensverzekering. Aarzel niet om ons te contacteren. Een eerste gesprek is vrijblijvend en stelt ons in staat om vanaf het begin uw doelstellingen te identificeren.  Progentis is een vertrouwenspartner, die met aandacht luistert naar uw behoeften, en uw belangen behartigt vanuit een neutrale positie.