Progentis, de referentie in het aanbieden van Family Services

Maak kennis met Progentis
FamilyServices-1472775782.jpg

Progentis Family Services : een noodzaak voor elke familie

Progentis, biedt sinds 2007 Family Services aan en is de unieke partner voor families die het belangrijk vinden om hoogkwalitatieve diensten te kunnen inwinnen omtrent hun globaal vermogen en financiële zaken. Als vertrouwenspartner, gaat Progentis personen en families bijstaan voor alle problematieken die met hun patrimonium in aanraking komen. Of het nu gaat over beleggingen, successie, onroerende investeringen, fiscaliteit of vragen omtrent de familiale situatie, Progentis Family Services staat de cliënt bij en geeft een volwaardige vermogensbegeleiding en opvolging. Wij staan uiteraard garant voor een persoonlijke en discrete aanpak. Bovendien, zoals kwaliteitsvolle family services horen te zijn, kan Progentis steeds beroep doen op  haar uitgebreid netwerk van externe experten zodat de cliënt de meest performante diensten aangeleverd krijgt. Progentis, is over de jaren heen, de referentie geworden in het landschap van het verstrekken van Family Services.

FamilyServices-192454838.jpg

Family Services leiden tot een efficiënte aanpak bij het structureren van uw vermogen

Wie als financiële speler Family Services aanbiedt, dient een ruim scala aan diensten te verlenen. Een eerste belangrijke service is dat de cliënt begeleid wordt bij het structureren van zijn roerende portefeuille. De meest families passen wel het goede huisvaderprincipe toe, en spreiden hun financiële activa over verschillende private banken, maar hebben het moeilijk om de efficiëntie van de individuele portefeuilles en van het geheel te beoordelen. Door beroep te doen op Family Services krijgt men niet alleen een objectieve en professionele beoordeling, maar leidt deze laatste tot belangrijke aanpassingen zodat de verschillende financiële tussenpersonen efficiënt op elkaar kunnen worden afgestemd. Daardoor moeten tekortkomingen in diversificatie- en rendementsoptimalisatie grotendeels verholpen worden. Het is dankzij een helikoptervisie  die Family Services nu net aanbieden dat leidt tot een coherent vermogensbeheer.

Het pakket diensten waaruit de Family Services bestaan is echter veel breder en ruimer dan het puur begeleiden van de roerende portefeuilles. Er wordt eveneens hard gewerkt om de structurering van het patrimonium te organiseren en optimaal te houden. De familie krijgt antwoorden op vragen hoe een onroerend goed moet aangekocht worden, welke de passende financiering is, hoe een kunstcollectie als één geheel kan worden overgedragen, hoe een huwelijkscontract of testament moet opgesteld worden, hoe u aan financiële planning kan doen, hoe de fiscale druk op het vermogen kan geminimaliseerd worden, hoe de family values via een family charter kunnen overgedragen worden, enzoverder. Bepaalde Family Services-pakketten gaan eveneens diensten aanbieden zoals conciërgerie, het rentmeesterschap van de onroerende activa, het boeken van vakanties, het organiseren van de studies van de kinderen, zoals u dus kunt merken, eens u gewoon bent aan Family Services, kan u niet meer zonder.

Interesse in Family Services ?

Heeft u ook interesse om te weten wat Progentis voor u en uw familiaal patrimonium kan betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Progentis staat u graag met raad en daad bij om u en uw familie op een professionele manier te helpen om uw vermogen optimaal te organiseren en uw doelstellingen te bereiken. Progentis, uw partner in Family Services, zowel in goede als kwade dagen. Ontdek de vele diensten van onze Family Office, waaronder successieplanning, fiscale optimalisatie en professioneel advies bij geld investeren.