Stuur een bericht

of neem telefonisch contact op via 02/643.43.43

Financieel Advies

PROGENTIS begeleidt u van A tot Z bij de opbouw en opvolging van een consistente en hoogkwalitatieve beleggingsportefeuille.

Topbelegger Warren Buffett resumeerde beleggen tot de volgende twee regels:

  • Rule N°1:             Never lose money.
  • Rule N°2:             Never forget rule N°1.

Investeringsmethode

Het begin van een goed vermogensbeheer staat en valt volgens ons dan ook bij een professionele aanpak. PROGENTIS gaat u in eerste instantie dan ook helpen bij het formuleren van uw beleggingsdoelstellingen en het bepalen van de gepaste  beleggingsstrategie. Wanneer u niet precies weet welke de juiste koers is die u moet varen, wordt de selectie en de bijsturing van uw beleggingen wel heel moeilijk.

Eens de strategie bepaald, staan wij u bij in het aflijnen van de “Asset Allocatie”. In deze fase wordt bepaald hoe uw beleggingsportefeuille het best verdeeld wordt over de verschillende beleggingsinstrumenten (cash, staatsobligaties, bedrijfsobligaties, aandelen, vastgoed …). Op lange termijn zorgt de allocatie voor een belangrijk deel van het rendement, vandaar ook het belang om hier voldoende tijd aan te besteden.

Investeren, opvolgen en evalueren

De controle en de opvolging van de keuzes die gemaakt zijn is natuurlijk eveneens primordiaal, zodat hetgeen ook afgesproken werd zodat de gekozen strategie ook wel degelijk uitgevoerd wordt.

Wij brengen de resultaten in kaart, staan in voor een duidelijke en transparante rapportering, en adviseren u eveneens over nodige bijsturingen. Onze sterk ontwikkelde research en de persoonlijk opvolging van uw beleggingsportefeuille laten ons toe om u hierin bij te staan op een professionele en efficiënte manier.

Het resultaat van de samenwerking zorgt voor een coherente beleggingsportefeuille afgestemd op uw doelstellingen en verwachtingen, leidend tot meer gemoedsrust in het beheer van uw vermogen.

Raadpleeg onze erkenningen

Hoe kunnen we u helpen?