Stuur een bericht

of neem telefonisch contact op via 02/643.43.43

Gedragscode

Our Rule N°1:

De dienstverlening van PROGENTIS wordt uitgevoerd op een totaal onafhankelijke en transparante basis. Ook al dient onze onderneming winstgevend te zijn, de belangen van de cliënt komen ten allen tijde op de eerste plaats.

Our Rule N° 2:

De adviezen die wij geven aan onze cliënten zijn naar eer en geweten deze die het meest aansluiten bij zijn persoonlijke doelstellingen en situatie.

Our Rule N°3:

In geen geval werkt PROGENTIS mee aan structuren die in strijd zijn met de belangen van onze cliënten, ook al wordt dat door de cliënt verzocht en geeft hij ons vrijwaring voor de mogelijke gevolgen. 

Our Rule N° 4:

Alle gegevens van de cliënt worden strikt vertrouwelijk behandeld. De informatie over en van de cliënt wordt enkel en alleen gebruikt voor het behartigen van de belangen en de taken die de cliënt ons heeft toevertrouwd. In alle omstandigheden zullen wij uw vertrouwen respecteren.

Our Rule N°5:

Wij zullen met u op een integere en eerlijke manier communiceren in alles wat wij voor u en met u doen.

Our Rule N° 6:

PROGENTIS wenst een hoogwaardige dienstverlening aan te bieden. Elke cliënt zal op een hoffelijke en vriendelijke manier behandeld worden. Ons succes meten wij aan uw tevredenheid.

Our Rule N°7:

Wij mikken enkel en alleen op een lange termijn-samenwerking en willen u helpen uw levensdoelstellingen te bereiken.

Overtuigd?

Misschien moeten we elkaar beter leren kennen.