Stuur een bericht

of neem telefonisch contact op via 02/643.43.43

Geoffroy Steyt

Academisch

Geoffroy Steyt studeerde af als handelsingenieur (cum laude), heeft een Executive Master in Finance & Accountant (summa cum laude) en is gegradueerd in bedrijfsmanagement (magna cum laude). Sinds 2007 doceert hij Financial Planning aan de “Antwerp Management School” (AMS, voormalig Universiteit van Antwerpen Management School) en zetelt als “Voorzitter van de Examencommissie” voor de Franstalige opleidingen. Daarnaast is hij ook “Visiting Lecturer” bij verschillende financiële instellingen.

Professioneel

In het begin van zijn carrière vervoegde Geoffroy Steyt de familiale KMO en hielp het bedrijf mee uit te bouwen van een distributie- naar een succesvolle productieonderneming, en van een nationaal naar een internationaal bedrijf, opererend in meer dan 40 verschillende landen. Ondertussen werd het bedrijf overgenomen door de Barry-Callebaut-groep.

Doordrenkt van de vele uitdagingen en problematieken waarmee een familiaal vermogen dagelijks geconfronteerd wordt, stapte hij in 2004 de Family Office-wereld binnen. Na een rijke en dankbare ervaring bij de Belgian Family Office, en gesterkt met een eigen visie en business-model waarin de cliënt centraal staat, richtte hij in 2007 PROGENTIS op.

Naast de rol van CEO neemt Geoffroy Steyt ook de verantwoordelijkheid over het Investment Center, dat ervoor zorgt dat de financiële middelen van onze cliënten zo optimaal mogelijk gestructureerd en geïnvesteerd zijn. Maar hij is ook een man van het terrein en blijft dan ook heel sterk betrokken bij de dagelijkse begeleiding van onze cliënten.

Familiaal

Geoffroy Steyt is gehuwd en heeft drie kinderen. Hij is afkomstig van een Kortrijkse familie die reeds  sinds 1874 (voorvader Hector Steyt) de ondernemerstraditie ononderbroken voortzet.

Terugkeren naar overzicht

Afspraak maken