Stuur een bericht

of neem telefonisch contact op via 02/643.43.43

Xavier Delhavée

Academisch

Xavier Delhavée is afgestudeerd als licentiaat Germaanse talen (Nederlands – Engels) aan de universiteit van Luik. Daar behaalde hij eveneens een aanvullende Master in Internationale Relaties. Hij heeft ook een Master in de Rechten, behaald met onderscheiding, aan de universiteit van Louvain-La-Neuve.

Professioneel

De carrière van Xavier Delhavée startte in 2005 als docent talen aan de Hogeschool EPHEC te Brussel. Hij heeft ook meerdere jaren gewerkt als administratief medewerker in de hoofdzetel van één van de grootste Belgische banken en daarna als juridische medewerker in een Brussels bedrijf, gespecialiseerd in borgstellingen.

Xavier vervoegde Progentis in 2016, enthousiast over het professionalisme en de energie van deze multi-family office. Zijn passie voor Germaanse talen en juridische domeinen, alsmede zijn brede ervaring hierin brengt hij vandaag in praktijk bij Progentis. Binnen Customer Support is hij belast met het beheer en de dagelijkse opvolging van alle klantaanvragen en dossiers, meer bepaald voor verzekeringen en kredieten.

Familiaal

Xavier Delhavée is geboren in 1980, woont wettelijk samen met zijn vriendin met wie hij twee kinderen heeft. Hij komt oorspronkelijk uit de Luikse regio, maar woont nu al meer dan tien jaar in Vlaams-Brabant.

Terugkeren naar overzicht

Afspraak maken