Stuur een bericht

of neem telefonisch contact op via 02/643.43.43

Tonny Vanderhoven*

Academisch

Tonny Vanderhoven studeerde af als Master in de Toegepaste Wetenschappen aan de KUL in 1978. Hij vervolmaakte zich eerst in zijn loopbaan als Consultant / Programma Manager via tal van gerenommeerde opleidingen, als ondernemer via diverse internationale opleidingen als International Senior Director aan de Cap Gemini University (Parijs), Master Executive Interim Management aan de Antwerp Management School (AMS) en als Onafhankelijk Bestuurder bij Vlerick.

Professioneel

Na zijn studies groeide hij snel door van Analist/Projectleider bij enkele KMO’s naar een rol als Europees IT Manager voor de one-billion-dollar company General Instruments. Hij was vanaf 1987 mee verantwoordelijk voor de opstart van Volmac in België, na de fusie met Cap Gemini realiseerde hij als Directeur BELUX met zijn team (400+ Consultants / IT’ers) een mooie groei gedurende vele jaren. Als CEO zette hij Logica Benelux terug op het goede spoor na een stevige Turn-around. Vanaf 2001 voerde hij als Executive Interim Manager meerdere Strategische Business Groei & Change Opdrachten uit, zoals bij Atos Origin (na een M&A), bij Cap Gemini na de fusie met E&Y, bij Thomas Cook/Neckermann (West-Europa) en voor de internationalisatie van Veritas…

Sinds 2010 heeft hij zijn focus steeds meer verlegd naar de KMO wereld: als partner binnen Peritus begeleidt hij ondernemingen in hun groei-trajecten en/of bedrijfsoverdrachten (kopen/verkopen en familiale opvolging), als BAN Vlaanderen Dealguide coacht hij jonge ondernemers en Business Angels naar een Kapitaalverhoging toe, als Onafhankelijke Bestuurder adviseert hij in meerdere Raden van Advies en Bestuur.
Tonny Vanderhoven ondersteunt Progentis in haar groeitraject als onafhankelijke topspeler in de Family Office wereld, zowel op strategisch/tactisch vlak als binnen de Operaties. Samen versterken ze mekaar in de dienstverlening naar hun klanten, in het kader van successieplanning en familiale opvolgingen.

Familiaal

Tonny Vanderhoven is gehuwd, heeft twee kinderen en sinds kort 3 kleinkinderen. Hij is afkomstig uit Limburg, woonde langere tijd in Brabant en woont nu terug aan de Limburgse Maaskant.

Terugkeren naar overzicht

Afspraak maken